Samuli Voutila Rehellisesti isänmaallinen

Lopettakaa se jatkuva valittaminen feministit

Suomi on maailman yksi tasa-arvoisimmista maista. Olimme ensimmäisten joukossa myöntämässä yleistä äänioikeutta, meillä jokaisella yksilöllä on mahdollisuus opiskella lähes ilmaiseksi (tai valtion takaamalla lainalla) ja perustuslaki takaa kaikille samat oikeudet sukupuoleen, ihonväriin tai uskontoon katsomatta. Silti feministit jaksavat jatkuvasti nillittää ”valtarakenteista” tai ”valkoisen miehen etuoikeuksista”. Säälittävää.

 

Feministien perusnarratiivi on se, että nainen tai vähemmistön edustaja on automaattisesti uhri. Uhri, jota feministien mielestä valkoinen mies sortaa (sillä olihan suomalaiset myymässä orjalaivoihin tervaa!) ja tätä sortoa vastaan tulee taistella! On paljon mukavampaa uskoa olevansa uhri, sillä sen varjolla voi vaatia ajamilleen eturyhmille kaikkia kivoja etuja. Kuten naiskiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin tai valjastaa julkiset laitokset ajamaan oman aatteensa propagandaa ”tasa-arvon” nimissä.  Tässä nyt muutama esimerkki feminismin agendoista.

 

Kun tarkastellaan asioita faktoina eikä punavihreiden lasien läpi, muuttuu todellisuus tarua ihmeellisemmäksi. Esimerkiksi myytti ”naisen euro on 80 senttiä” on todistettu useaan otteeseen vääräksi. Miehet tekevät keskimäärin enemmän töitä kuin naiset, jonka vuoksi myös palkkataso on korkeampi. Silti feministit jaksavat uhriutua asiasta. Sillä heidän ajatusmaailman mukaan vähemmästä työstä tulee saada sama kuin enemmästä työstä. Ei pidä.  

 

Toinen jatkuva valituksen aihe feministeillä on naisten puuttuminen firmojen johtopaikoilta. Ketään niihin ei tule valita sukupuolen perusteella vaan soveltuvuuden mukaan. Ja ei liene yllätys, että kun miehet perustavat tutkitusti enemmän yrityksiä, on niiden johdossa myös enemmän miehiä. Naisia nähtäisiin varmasti enemmän yritysten johtopaikoilla, jos he myös hakisivat niihin aktiivisemmin. Case Suomen pankki on hyvä esimerkki tästä. Yhtään naista ei hakenut johtoryhmässä olleeseen avoimeen paikkaan.

 

Feminismi on surullinen, ahdasmielinen ja lokeroiva aate, joka tekee hallaa sen kohderyhmille. Tunnen useita menestyneitä naisia, jotka ovat omilla ansioillaan menestyneet elämässä ja hyvä niin. Tiedän myös monia seksuaalivähemmistöjen edustajia tai muita vähemmistöjen edustajia, jotka ovat menestyneet elämässä. Kaikkien menestyvien ihmisten yhteinen nimittäjä ja piirre on, että jatkuvan valittamisen sijaan he ovat ottaneet lusikan käteen ja alkaneet tekemään asioita. Joskus toki on menty metsään, mutta useimmin onnistuttu.  Suosittelen samaa feministeille. Lopettakaa se jatkuva valittaminen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Juhani Vehmaskangas

"Esimerkiksi myytti ”naisen euro on 80 senttiä” on todistettu useaan otteeseen vääräksi." Täysin totta. Noin se on!

"...naisten puuttuminen firmojen johtopaikoilta. Ketään niihin ei tule valita sukupuolen perusteella vaan soveltuvuuden mukaan."

Aina kun valitaan päättäjiä niin pitäisi ottaa huomioon soveltuvuus. Ei pelkästään sukupuoli ja/tai koulutus. Toki on tehtäviä joita joku voi, ja jonkun pitää, tehdä vaikkei lainkaan soveltuisi ko. hommaan. Mutta kyllä niitä on niin vähän...!

"Feminismi on surullinen, ahdasmielinen ja lokeroiva aate"

Olenkohan minä feministi - saatan olla.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Hyvä kirjoitus ja tärkeä kannanotto!

teitä PS:n nuoria äänestämällä tietää mitä äänestää! Uskallatte ottaa myös näihin ei niin "turvallisiin" aiheisiin kantaa ja vieläpä vastustatte sitä!!

Hienoa!

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Otsikkoon kun tuohon feministin paikalle vaihtaa persut, niin aika hyvin sopii yhteen. :)

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Sopisi siihen näköjään myös Ritala. En ole koskaan nähnyt sulta kommenttia, missä et passiiviagressiivisesti valittaisi persuista.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ai passiivisagressiivisesti :)

Kauniisti sanottu, kiitos.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen Vastaus kommenttiin #6

Kommenttisi ovat loistavia, varsinkin jos saat jonkun persun vastaamaan. Sitä paitsi ironia on lempihuumoriani.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Lisätäänkö myös, että muistaakseni 48% miehistä kokee henkistä ja fyysistä perheväkivaltaa.

Edit: ei kaikista miehistä, parisuhteessa olevista.

Juhani Vehmaskangas

Hyvä edit - sillä kiinnitit huomion tärkeään pointtiin: sinkut eivät elä perheissä.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Lopettakaa se jatkuva valittaminen naisista sovinistit.

Jos naiset eivät tykkää, eivätkä salli että mies heitä katselee sillä silmällä ja tekee valituksen viranomaisille jos mies koskee ja puhuttelee, soittaa tai tekstailee, niin onhan niitä muitakin konsteja saada se pieni homma hoidettua mihin mies naista tarvitsee.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Käsittääkseni täällä kritisoitiin feministejä, ei naisia. Se, että suurin osa feministeistä lienee naisia, ei muuta kritiikin kohdetta. Suomessa on julkisesti feministeiksi tunnustautuneita ja samalla itsensä häpäisseitä miehiä jotka luulevat olevansa hienollakin asialla. Tosiasiassa he ovat erään pienen telaketjuporukan hyödyllisiä idiootteja joilla ei löydy kanttia vastustaa lappusilmähevosmaista idiotismihaaraa.

Miesfeministi, miljardöörikommari, lihansyöjäituhippi, älykköidiootti, joulupukki, mitä yhteistä löytyy?

Itse lähden yhdenvertaisuudesta joka on huomattavasti laajempi ja kannatettavampi asia kuin mikään ismi.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Käsittääkseni täällä kritisoitiin feministejä, ei naisia. Se, että suurin osa feministeistä lienee naisia, ei muuta kritiikin kohdetta"

Tuskin sovinisteilla on mitään miespuolisia feministejä vastaan, ainoastaan naispuoliset feministit on niitä hankalia tapauksia.

Tai, mistäs minä sen tietäisin. Riippuu varmaan kovasti yksilöstä, eli siitä onko kiinnostunut etupäässä naisista, tai etupäässä miehistä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Väinö Linna kuvaa tuntemattomassa kaksi miestyyppiä, feminiininstä mieshahmoa kuvaa vänrikki Koskela, sovinistista mieshahmoa edustaa luuttnantti Lammio, kumman ottaisit tytoveriksi tai esimieheksesi, tai sodan aikana rinnallesi.

Toimituksen poiminnat