Lopettakaa se jatkuva valittaminen feministit

Suomi on maailman yksi tasa-arvoisimmista maista. Olimme ensimmäisten joukossa myöntämässä yleistä äänioikeutta, meillä jokaisella yksilöllä on mahdollisuus opiskella lähes ilmaiseksi (tai valtion takaamalla lainalla) ja perustuslaki takaa kaikille samat oikeudet sukupuoleen, ihonväriin tai uskontoon katsomatta. Silti feministit jaksavat jatkuvasti nillittää ”valtarakenteista” tai ”valkoisen miehen etuoikeuksista”. Säälittävää.

 

Feministien perusnarratiivi on se, että nainen tai vähemmistön edustaja on automaattisesti uhri. Uhri, jota feministien mielestä valkoinen mies sortaa (sillä olihan suomalaiset myymässä orjalaivoihin tervaa!) ja tätä sortoa vastaan tulee taistella! On paljon mukavampaa uskoa olevansa uhri, sillä sen varjolla voi vaatia ajamilleen eturyhmille kaikkia kivoja etuja. Kuten naiskiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin tai valjastaa julkiset laitokset ajamaan oman aatteensa propagandaa ”tasa-arvon” nimissä.  Tässä nyt muutama esimerkki feminismin agendoista.

 

Kun tarkastellaan asioita faktoina eikä punavihreiden lasien läpi, muuttuu todellisuus tarua ihmeellisemmäksi. Esimerkiksi myytti ”naisen euro on 80 senttiä” on todistettu useaan otteeseen vääräksi. Miehet tekevät keskimäärin enemmän töitä kuin naiset, jonka vuoksi myös palkkataso on korkeampi. Silti feministit jaksavat uhriutua asiasta. Sillä heidän ajatusmaailman mukaan vähemmästä työstä tulee saada sama kuin enemmästä työstä. Ei pidä.  

 

Toinen jatkuva valituksen aihe feministeillä on naisten puuttuminen firmojen johtopaikoilta. Ketään niihin ei tule valita sukupuolen perusteella vaan soveltuvuuden mukaan. Ja ei liene yllätys, että kun miehet perustavat tutkitusti enemmän yrityksiä, on niiden johdossa myös enemmän miehiä. Naisia nähtäisiin varmasti enemmän yritysten johtopaikoilla, jos he myös hakisivat niihin aktiivisemmin. Case Suomen pankki on hyvä esimerkki tästä. Yhtään naista ei hakenut johtoryhmässä olleeseen avoimeen paikkaan.

 

Feminismi on surullinen, ahdasmielinen ja lokeroiva aate, joka tekee hallaa sen kohderyhmille. Tunnen useita menestyneitä naisia, jotka ovat omilla ansioillaan menestyneet elämässä ja hyvä niin. Tiedän myös monia seksuaalivähemmistöjen edustajia tai muita vähemmistöjen edustajia, jotka ovat menestyneet elämässä. Kaikkien menestyvien ihmisten yhteinen nimittäjä ja piirre on, että jatkuvan valittamisen sijaan he ovat ottaneet lusikan käteen ja alkaneet tekemään asioita. Joskus toki on menty metsään, mutta useimmin onnistuttu.  Suosittelen samaa feministeille. Lopettakaa se jatkuva valittaminen.

 

SamuliVoutila
Perussuomalaiset Helsinki

Kolmikymppinen perheenisä, yrittäjä, Perussuomalaisten vaikuttaja Helsingissä ja aktiivinen reserviläinen sekä erämies. MTS:n tutkimus- ja järjestöjaosto. GSM: +358 50 5502 690

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu