Samuli Voutila Rehellisesti isänmaallinen

Kuka puolustaisi perheitä?

Perinteiset perheet on ajettu ahtaalle. Säälimätön hyökkäys yhteiskuntamme perusyksikköä vastaan on raju ja häikäilemätön. Milloin punavihreä humppajengi hyökkää rehellisiä perheenäitejä vastaan, milloin vaaditaan veronmaksajia rahoittamaan heidän unelmansa poikien ja tyttöjen sukupuolenvaihdosleikkauksista. Kuplassa on hapot nousseet näemmä pinnalle.

Puolustan rehellisiä suomalaisia perheitä. Äitejä ja isiä. Teillä on suurin vastuu kansakuntamme tulevaisuudesta. Tulevathan oppi ja arvot kotoa eikä päiväkodeista, joihin entinen koti, uskonto ja isänmaa -puolue kokoomus haluaa ajaa imeväiset lapset äitiensä rinnoilta. Surullista, kuinka entinen kykypuolue on sortunut vihervasemmiston narratiiviin arvopolitiikassa.

Politiikka on arvoja ja valintoja täynnä. Edustamani nuorisojärjestö ei tule alistumaan punavihreään arvososialismiin, jossa mikään ei ole pyhää ja mitä oudompi ehdotus on, sitä kiivaammin sitä ajetaan. Kaus ovat jääneet Linkolat, Seppäset ja Tannerit. Poliittiset perinteet uhrattiin utopian edessä.

Rehelliset perheäidit ja -isät kaipaavat apua, eivät sekasortoa. Olemme esittäneet perheille apua verotuksen ja synnytysrahan muodossa. Puolustamme vanhempien oikeutta päättää itse, miten ja missä jälkikasvunsa kasvattavat. Lapset kuuluvat vanhemmilleen, eivät punavihreään terratorioon, jossa leikitään yhteiskuntakokeilua. Arvoja. Valintoja. Perinteisten perheiden puolustamista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (38 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

"Puolustamme vanhempien oikeutta päättää itse, miten ja missä jälkikasvunsa kasvattavat."

Perussuomalaiset nuoret ajavat sis monikulttuurisuutta? :o

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Eihän kukaan ole kieltämässä tai lopettamassa "perinteistä" perhemallia; äiti, isä, kaksi pilttiä, kultainennoutaja ja citymaasturi.

Juha Hämäläinen

Turha on toivosi ja anomuksesi. Hanki poikakaveri ja lähde feministimarsseille. Hylkää vaimosi ja kakarasi. Yhteiskunta ottaa heidät huomaansa. Tarhahenkilöt ja lakihenkilöt hoitavat, kaikki saavat kriisiterapiaa perheen hajotessa ja sosiaalihenkilö tukee.

Nauti elämästä poikakaverin kanssa. Käytte kaljalla, ostatte prätkät ja soitatte Harlikan stereoista WMCAta. Opettelette suuntautumaan uudestaan tylsän perhe-elämän jälkeen.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Eihän homosuhteissa ole enää mitään radikaalia ja kapinaa kun porvarillinen valtio yrittää normittaa ne samaan muottiin heteroiden kanssa: avioliitto on sallittua, samoin lasten hankkiminen adoptoimalla.

Kohta myös kirkko alistaa homot ja lesbot kodille, uskonnolle ja isänmaalle tunnustaessaan samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Kuvaavaa on, että eurooppalaisissa kansallismielisissä puolueissakin homoseksuaalisuus on nyt in: Vaihtoehto Saksalle pj. on lesbo, samoin Merkelin haastajaksi sanottu Jens Spahn on homo, Gert Wilders puolihannu Timo Soinin todistuksen mukaan...

Juha Hämäläinen

Pari homoa tai lesboa ei tee ilmiöstä in- asiaa sen enempää kuin yksi Soini tekisi katolisuudesta in- liikkeen eduskunnassa. Poikkevat ovat poikkeavia edelleen.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #10

Kansallismielisinä itseään pitävät ovat kieltämättä poikkeavia normaalien ihmisten parissa tai siis kaikenmaailman perususomalaiset tekevät kaikkensa hyökätessään perinteistä suomalaiskansallista yhtenäiskulttuuria vastaan.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Ja monet sukupuoli ja seksuaalivähemmistön edustajat ovat taustapiruina ja nokkamiehiä alt rigth järjestöissä. Kyllästyneet olemaan vasemmiston ja pipiliberaalien keppihevosina ja hoivaamisen kohteena. He yleensä ajavat kristillisiä arvoja... Nääs tiäks nääs.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

"Niin kauan kuin on elämää on toivoa." Kulunut on fraasi, kieltämättä.

Mutta oman elämän tasolla tuo lausahdus sisältää kaiken; periksi ei saa antaa.

En tunne WMCA-tuotantoa, mutta kelvatkoon teemaan sopiva rauhallinen retro:

https://www.youtube.com/watch?v=DM4ori79y4M

PS. Ymmärsin kyllä ironisen yskäsi. Olen ajoittain vastaavissa tunnelmissa.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Säälimätön hyökkäys yhteiskuntamme perusyksikköä vastaan on raju ja häikäilemätön."

Näin kasvatusalalla työskentelevänä, perinteisen perheen isänä on todella vaikea nähdä mitä blogisi ajaa takaa. Yksikään pyrkimys ottaa muutkin perheet huomioon ei ole missään kajonnut mitenkään meidän perheemme arkeen ja siihen erinomaiseen tukeen, jota yhteiskunta tarjoaa.

Onko Voutila nyt sellainen paljon puhuttu uniikki lumihiutale, joka kaipaa itselleen loputonta huomiota ja ihailua, jos joku muu sitä saa niin se on sekasortoa? Minkälaista arki on Voutilaisen perheessä, jos hän kokee olevansa säälimättömän, häikäilemättömän ja rajun hyökkäyksen kohteena?

Juha Hämäläinen

Eiköhän nuo mitättömät vähemmistöt ole niitä, jotka ovat koko ajan tunkemassa itseään esille jonain maailman normijoukkona mitä he eivät ole missään.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Kerropa Juha mitä sinulle on sattunut kun olet noin katkera seksuaalivähemmistöjä kohtaan? Asutko jonkun homoklubin yläkerrassa vai missä nämä mitättömät ihmiset tunkevat sinulle itseään koko ajan?

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #14

Käsityksesi on väärä. Poikkeavien tunkeminen esille joka yhteydessä on vain naurettavaa.

En asu kenenkään yläkerrassa eli taloyhtiössä. Ei kuulu tapoihini. Minulla on oikea koti betonilokeron sijaan.

Homoklubit eivät haittaa yhtään, kun niitä ei tungeta töllössä joka ohjelmaan. Se on aivan sama kuin heterot toisivat koko ajan esille mediassa olevansa heteroita, sellaista ei tapahdu. Normaalia ei tarvitse korostaa. Siksi poikkeavat eivät ole normaaleja ihmisiä ennenkuin he lakkaavat poikkeavuutensa jatkuvaa esilletuontia puheella, tavoilla, ulkonäöllä ja vaatetuksella.

Olen matkustanut sadassa maassa ja käynyt maailmalla mitä oudoimmissa klubeissa, joista et osaa edes uneksia. Sellaisiin menon voi itse valita, niitä maisemia ei pakolla tungeta eteesi.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #17

Juha Hämäläinenkin voisi sitten elää ja kirjoittaa kuten opettaa. Jos ei halua, että vähemmistöjä tuodaan joka keskusteluun mukaan, ei kannata niitä itse tuoda keskusteluun. Ei vaikka halu siihen näyttää vahva olevan!

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #20

Heh. Minun viittaukseni liittyy blogin juttuun. Sinun ei vaan ainoastaan minuun. Keskusteluissa on tämä juuri vaikeaa eli pysyä aiheessa. Se vaatii ajattelua eikä tunnereagointia.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #17

Kummallista tosiaan on, että vauhkoat tässä blogissa kun homot tunkee joka paikkaan vaikka juuri sinä olet se, joka aloitti homoista puhumisen.

Mitä kanavaa sinä katsot kun siellä on homoklubi joka ohjelmassa?

"Siksi poikkeavat eivät ole normaaleja ihmisiä ennenkuin he lakkaavat poikkeavuutensa jatkuvaa esilletuontia puheella, tavoilla, ulkonäöllä ja vaatetuksella."

Jos Juha sinä mielestäsi edustat sitä toivottavaa normaalia niin ymmärrän hyvin miksi ihmiset eivät haluaisi puhua, käyttäytyä, näyttää ja pukeutua niin, että se sopii sinulle.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #24

Kyllä se olit sinä Jussi, joka otit tuon esille vastatessasi minulle. Teit saman virheen kuin toinenkin kommentoija. Ryhdyit kirjoittamaan minusta etkä blogin asiasta. Lue blogin teksti uudestaan niin ymmärrät ehkä.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #27

Luepa uudelleen kommenttisi #4 ja #10, jotka kirjoitit ennen vastauksiani. Älä viitsi valehdella. Sinä siirryit parjaamaan homoja vaikkei niistä blogissa puhuttu lainkaan ja olen ihan varma, ettei blogisti jaa millään tavoin mielipiteitäsi homoseksuaaleista.

Harvoin itseasiassa törmää noin avoimeen ja pelokkaan fasistiseen näkemykseen vähemmistöistä, kun sinä kammoksut ja kehotat välttämään tietynlaista julkista puhetapaa, käytöstä, pukeutumista jne. Jonkin on täytynyt pahasti pieleen, että tuommoisen pakkomielteen voi kehittää.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #31

#31: "Luepa uudelleen kommenttisi #4 ja #10, jotka kirjoitit ennen vastauksiani. Älä viitsi valehdella."

-> Luepa itse ne kommentit uudelleen. Ja pyri edes joskus ymmärtämään, mitä luet.

"Sinä siirryit parjaamaan homoja vaikkei niistä blogissa puhuttu lainkaan"

-> Väität siis, että tarkoittamasi kirjoittaja "parjaa homoja". Mihin ihmeeseen tällainen väitteesi perustuu? Tiedoksi sinulle, että parjaaminen tarkoittaa sättimistä, solvaamista tai panettelua. Pystytkö siis tässä antamaan esimerkin miten kirjoittaja olisi sättinyt, solvannut tai panetellut? Mitään tällaista kun ei ole täällä kukaan esittänyt, mutta ehkä sinä osaat näyttää miten on "parjattu".

"Jonkin on täytynyt pahasti pieleen, että tuommoisen pakkomielteen voi kehittää."

-> Se on vain tuo suomen kielen oikein kirjoittaminen, mikä sinulla menee pahasti pieleen. Välillä taivutat sanoja virheellisesti, välillä taas kirjoittamastasi tekstistä jopa puuttuu sanoja, kuten tuossa edellä. Niinpä tekstisi on erittäin sekavaa, monessakin mielessä.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari Vastaus kommenttiin #17

#17. "(...) käynyt maailmalla mitä oudoimmissa klubeissa (...)"

Et kai vain ole tehnyt syntiä niillä klubeilla, hurskas mies...

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #28

Tietenkin jo niissä käynti on syntiä.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari Vastaus kommenttiin #29

#29. Sitten kannattaisi kai välttää sellaisia klubeja, ettei taivaspaikka vain mene.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

#7: "Näin kasvatusalalla työskentelevänä, perinteisen perheen isänä on todella vaikea nähdä mitä blogisi ajaa takaa."

-> Se, että sinun on vaikea nähdä, mistä tässä blogissa on kyse johtuu vain siitä, että et kykene tarkastelemaan isoja asiakokonaisuuksia etkä ymmärrä asioiden syy-seuraussuhteita.

"Yksikään pyrkimys ottaa muutkin perheet huomioon ei ole missään kajonnut mitenkään meidän perheemme arkeen ja siihen erinomaiseen tukeen, jota yhteiskunta tarjoaa."

-> Kysymyshän ei edes ole siitä, etteikö perheitä otettaisi huomioon. Se, että tarkastelet maailmaa induktiivisesti vain oman lähipiirisi kautta, osoittaa jälleen ajattelusi virheellisyyden.

"Onko Voutila nyt sellainen paljon puhuttu uniikki lumihiutale, joka kaipaa itselleen loputonta huomiota ja ihailua, jos joku muu sitä saa niin se on sekasortoa?"

-> Vai onko sittenkin niin, että Kangasluoma on jälleen kirjoittanut umpimähkään sanoja peräkkäin, miettimättä etukäteen, onko kirjoituksessa edes sisältöä?

Pekka Iiskonmaki

''punavihreä humppajengi hyökkää rehellisiä perheenäitejä vastaan, milloin vaaditaan veronmaksajia rahoittamaan heidän unelmansa poikien ja tyttöjen sukupuolenvaihdosleikkauksista''

Stasin kouluttamia terroristeja ja anarkisteja siihen asti, kun valta on heillä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Ja sitten ihmetellään syntyvyyden vähentymistä.

Käyttäjän PetriFriari kuva
Petri Friari

#12. Ja silti jotkut nostavat hirveän haloon, jos vaikka naisparit haluavat osallistua synnytystalkoisiin.

Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Lapset ovat vain lainassa vanhemmillaan - perinteisesti toki suomalaiseen arvomaailmaan on kuulunut sekin, että lainatavaraa kohdellaan aina sen arvosäilyttäen.

"Sinun lapsesi eivät ole sinun lapsiasi.
He ovat itseensä kaipaavan elämän tyttäriä ja poikia.
He tulevat sinun kauttasi, mutta eivät sinusta,
ja vaikka he ovat sinun luonasi, he eivät kuulu sinulle.

Voit antaa heille rakkautesi, mutta et ajatuksiasi,
sillä heillä on heidän omat ajatuksensa.
Voit pitää luonasi heidän ruumiinsa, mutta et heidän sielujaan,
sillä heidän sielunsa asuvat huomisessa,
jonne sinulla ei ole pääsyä, ei edes uniesi kautta.

Voit pyrkiä olemaan heidän kaltaisensa,
mutta älä yritä tehdä heistä itsesi kaltaista,
sillä elämä ei kulje taaksepäin eikä takerru eiliseen.

Sinä olet jousi, josta sinun lapsesi lähtevät kuin elävät nuolet.
Kun taivut jousimiehen käden voimasta,
taivu riemulla."

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Ollos huoleton. Kautta puoluekentän löytyy halua tukea ja puolustaa kaikenlaisia perheitä, myös perussuomalaisia vähemmistöperheitä.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

:) Vähemmistöperheitä..

6 lasta ja 4 lastenlasta.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Onneksi olkoon! Ei vähemmistöperheissä (kuusilapsiset ovat aika harvinaisia) todellakaan ole mitään hävettävää :)

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari Vastaus kommenttiin #22

Joskus tullu käytyä kotonakin :)

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kotihoidon tuki luotiin aikanaan lapsiaan kotona hoitaville maatalon emännille tuomaan lisätuloa. Tavalliselle keskituloiselle, asuntovelkaiselle perheelle ei ollut silloin mahdollista, kun vaimoni kanssa kolme lastaamme saimme, että vaimoni olisi jäänyt kotiin vuosikausiksi kotihoidon tuloilla lapsiamme hoitamaan, eikä se ole madollista nytkään keski- saati pienituloisille perheelle.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Missäköhän tätä säälimätöntä perheitä vastaan hyökkäämistä on havaittavissa kun on jotenkin jäänyt kokonaan huomaamatta?

Toinen asia onkin sitten että millä konkreettisilla toimenpiteillä Voutila nyt aikoo meitä urhoollisesti 'puolustaa'?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Kaus ovat jääneet Linkolat, Seppäset ja Tannerit."

Mitähän Linkola mahtaisi olla mieltä tuosta synnytysrahasta?

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Muistan viina-kantasi (jotakuinkin näin, että viina virratkoon). Onko tämäkin perheille hyväksi? Joskus lapset saattavat kasvaa isommiksi ja ehkä tutustua limuviinoihin. Onko se hyvä asia perheiden kannalta?

Käyttäjän AnukatariinaSolonen kuva
Anukatariina Solonen

Blogistilla näyttää olevan käsitys, että suomalaisiin perheen perusarvoihin kuuluu ikiaikainen oikeus erilaisten ihmisten syrjimiseen. Ainoa, mitä perusperheeltä ja sen jäseniltä käytännössä vaaditaan, on tottua ajatukseen, että on muunlaisiakin ihmisiä, joilla on samat perusoikeudet kuin heillä. Tämä äärisuppean mukavuusalueen laajentaminen on ilmeisesti ah, niin ahdistavaa.

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Samuli, olet taas oikealla asialla, mutta väärin argumentein. Ei meillä yksinkertaisesti ole varaa tässä muodossa osallistua kaikkien perheiden tukemiseen, vaan se tukeminen olisi kohdistettava ansiopserusteisesti niille perheille, joilla muuten ei olisi varaa parustaa ja ylläpitää perhettä. Jos me vapaasti, löysällä kädellä suollamme rahaa kaikille lisääntymiskykyisille, niin sitä kuluu liikaa. Vai onko sinusta hyvin ansaitseva nuori perhe jotenkin tärkeämpi, kun vanhus, joka rypee paskoissaan jossain hoitolaitoksessa, tai vammainen, jonka hoidon yhteiskunta laiminlyö - puhumattakaan niistä lukemattomista pitkäaikaistyöttömistä, joilla ei ole varaa mihinkään. Älä sorru populismiin, kun sinulla on todella hyviä ajatuksia, kuten tuolla toisaalla sain huomata.

Toimituksen poiminnat