Samuli Voutila Rehellisesti isänmaallinen

Yksilökeskeisyyttä hinnalla millä hyvänsä?

Suomi on muuttunut. Sisäinen yhteinäisyytemme ja arvomaailmamme ovat muuttuneet. Emme koe olevamme enää “me”, vaan pitkään jatkuneen kulttuurimarxismin voittokulku on pehmittänyt meitä, ja siihen sekoitettu arvoliberalismi on muuttanut ajattelumalliamme entistä yksilökeskeisemmäksi.

Enää ei ole vastuuta, on vain oikeuksia. Yksilön tunnetaso on noussut keskinäisen kunnioittamisen edelle. Nykyisin ajattelu lähtee siitä, että jos yksilö kokee tuntevansa jotain, on se automaattisesti oikein, eikä muilla ole siihen sanomista. Periaatteessa näin on, mutta meneekö yksilön etu yhteisen edun edelle?

Mietitäänpä vaikka asevelvollisuutta ja perustuslaillista velvollisuuttamme  puolustaa maatamme. Millainen maa Suomi olisi, jos asepalveluksen suorittaneet miehet vain toteaisivat, että “Mua ei just nyt nappaa”, ja kukkahattutäti silittäisi päätä samalla kun vihollinen miehittäisi maamme? Uskon, että sen vallan alla ei kauaa yksilönvapauksia katsottaisi.

Sama pätee keskusteluun sukupuolista ja niiden määrittämisestä. Vapaassa yhteiskunnassa yksilö saa pukea päälleen mitä lystää, eikä sillä ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa. Siitä huolimatta nykyään on vallalla käsitys, jonka mukaan sukupuolen määrittää sukupuoli-identiteetti -yhdistelmä pukeutumista, käyttäytymistä ja sitä, miksi oman sukupuolensa määrittelee. Ajatusmalli on ristiriidassa biologian kanssa eikä kestä faktoihin pohjautuvaa lähempää tarkastelua. Sukupuolta ei määritä mielipide, vaan kromosomit, ja sukupuolia on ainoastaan kaksi: mies ja nainen.

Nämä esimerkit ovat toki kärjistettyjä, mutta eivät muuta todellisuutta mihinkään. Nykyään vaikuttaa olevan vain oikeuksia, muttei velvollisuuksia. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii myös “ideologisesti työttömän” tarina, joka ansaitusti nostatti raivoa sosiaalisessa mediassa. Ideologinen työttömyys ei saa mennä yhteisen edun edelle -varsinkaan, kun muut maksavat/kustantavat tämän oikeuden.

Suomi kaipaa ryhtiliikettä. Meidän tulee kunnioittaa toisiamme, mutta asettaa selvät rajat yhteisön ja yksilön edun välille. On esimerkiksi kaikkien etu, että maksamme kohtuullisesti veroja. Niillä kustannetaan monta yhteiskuntaa ja yksilöä hyödyttävää asiaa, kuten peruskoulu ja perusterveydenhuolto. Sen sijaan yhteiskunnan saama hyöty esimerkiksi sukupuolenvaihdosleikkausten ja hormonihoitojen maksamisesta jää laihaksi niiden kustannuksiin nähden.

Kuntavaalien alla eräässä vaalikoneessa kysyttiin: “Muodostavatko koti, uskonto ja isänmaa hyvän arvopohjan politiikalle?” Kyllä ne muodostavat. Turvallisuuden tunne ja eväät elämälle saadaan kotoa, ja hengellisyys luo elämälle astetta syvemmän merkityksen. Isänmaa on jokaisen kansakunnan turvastama, joka saa meidät tekemään töitä yhteisen hyvän eteen. Kun ihminen tuntee olevansa osa yhteisöä ja jotain itseään suurempaa, se tekee elämästä merkityksellistä ja antaa voimia kohdata haasteita.

Vanhoihin ja hyviin arvoihin palaaminen tekisi erittäin hyvää Suomelle ja sen kansalle. Nykyään kansallinen identiteetti ja tunne siitä, että on osa jotain itseään suurempaa on romutettu, ja tuloksena on sukupolvi, joka on vailla identiteettiä, tuntee olonsa juurettomaksi ja etsii itseään kaikkialta paitsi sieltä, mistä kannattaisi. Kaikki kehitys ei ole edistystä.

Hyvät suomalaiset! Kansalliskonservatiivina haluan puolustaa vapautta, vaurautta ja vakautta. Nykyinen kulttuurimarxismi tarjoaa lähinnä sekasortoa, köyhyyttä ja epätoivoa. Näytetään, että yhteiskuntamme ei ole kulttuurimarxismin leikkikenttä. Näytetään, että suomalainen yhteiskunta ei ole identiteettikatoinen individualismin ja “kaikkimulleilmaiseksihetinyt” -ajattelun kehto, vaan työntekoa ja vastuun ottamista arvostava vahva kansa ja valtio. Älkää alistuko vallitsevasta hegemoniasta huolimatta. Osoitetaan, että perinteisillä suomalaisilla arvoilla yhteiskunta ja yksilö voivat paremmin. Tehdään se Suomi100-iskulauseen mukaan: yhdessä.

 

 

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (32 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Olen itse lähtenyt siitä, että kukin saa sanoa ja tuntea mitä lystää, muttei sen tarvitse vaikuttaa minuun mitenkään, jos minä niin en tunne. Yksinkertaista.

Kaikenlaiset huomion ja hyväksynnän kerjääjät sekä vaatijat saavat elää vaatimustensa kanssa ihan itsekseen.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Kulttuurimarxismi?!

Mistä opiskelet tietosi? Magneettimediastako?

Marko Parkkola

Termi on pätevä. Kyseessä ovat marxistit, jotka haluavat tuhota kulttuurin.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Voiko kulttuuria edes tuhota, miten määrittelet kulttuurin käsitteen?

Tarkoitatko kulttuurilla nyt Raymond Williamsin kriteerejä (intellektuaalisuus, ihmisen ero eläimiestä, antropologinen ymmärrys) vai viittaatko laajemmassa mielessä Norbert Eliaksen sivilisaatioteoriaan.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #9

Taitaa mennä Marko-paran pää pyörälle noista kysymyksistä ;)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #10
Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Lopetin blogin lukemisen kun pääsin tuohon asti. Tietyt piirit tunnistaa heti näistä somen uussanoinnoista kuten matut, mukasuvaitsevaiset ja tämä termi jota nyt muodikkaasti hoetaan aina ja kaikkialla.

Veikkaan että käsky on käynyt juurruttaa termi "arkipäiväiseen keskusteluun", kun hokemia on tarpeeksi ei sitä enää huomata. Parkkola antaa ääriesimerkkiä miten homma hoidetaan.

Edellisen puheenjohtajan jälkeen persunpennuilla olisi ollut mahdollisuus uskottavuuden nostamiseen, mutta Voutila on vajoamassa samalle tasolle mikä on harmi.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Kulttuurimarxismi on ihan oikea termi. Harmi vain, ettei blogisti käytä termiä oikein vaan sotkee siihen esim. invidualismia ja käyttää sitä tavallaan salaliittoteoriaterminä.

Termi liittyy Frakfurtin koulukuntaan, jossa olemassaolevaa yhteiskuntaa ja samalla kulttuuria tarkastellaan kriittisesti. Koska kriittisyyteen on sekoitettu Marxilaista näkökulmaa, niin sen takia sitä kutsutaan kulttuurimarxismi nimellä. Marxilaisuus tuo siihen myös kollektiivisen puolen, jossa yksilö on kollektiivin armoilla samalla tavalla kuin kommunismissa. Kommunismissa kollektiivisuus esiintyy taloudellisella tasolla ja kulttuurimarxismissa kulttuurillisella tasolla. Yhtä kaikki kumpikin on haitallista nykyisenlaisille länsimaisille yhteiskunnille.

Salaliittoteoriaterminä taas... ->

"If anyone rants about "Cultural Marxists taking over culture!", feel free to remind them that they're literally spouting Nazi propaganda updated for the modern era."

https://rationalwiki.org/wiki/Cultural_Marxism

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

indivudualisni onkin nykyään kulttuurimarxismia, vielä vähän aikaa sitten yksikökeskeisyys oli oikeistolaisuutta ja kollektivismi sosialismia, mikä joutui häviölle Neuvostoliiton hajoamisen tai demarien alamäen myötä. :D

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Tarkoittaako kulttuurimarxismi akateemista marxilaisuutta, vrt. korkeakirkollisuus?

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Minultapa et kysynyt mutta kiinnostuksesta katselin wikistä selitystä ko. sanalle. Siellä on sanottu sanasta näin
"kulttuurimarxismi

marxismista johdettu radikaali vasemmistoliberaali ideologia, jonka nähdään pitävän yllä valtaa yliopistoissa, lehdistössä ja kulttuurielämässä ja pyrkivän muuttamaan käsityksiä ydinperheestä, sukupuolirooleista, nationalismista ja ihmisroduista kontrolloimalla valtamediaa ja pitämällä yllä kulttuurihegemoniaa."

Jokseenkin näyttää tuon määritelmän mukaan olevan meno Suomessa ainakin tuonkaltaista. Käsitysten "muuttamistalkoot" monilta osin menossa omien havaintojeni mukaan. Tosin ei minun elämääni häiritse. Kukin taaplaa tyylillään.

Tässä netistä löytynyt yksi blogikirjoitus samasta aiheesta.
https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Sillä on kaksi tarkoitusta. Toinen on järkevä ja virallinen ja toinen lähinnä salaliittoteoriaksi menevä.

Eli Frankfurtin koulukunta on se järkevä ja toinen on salaliittoteoria siitä, että kulttuurimarxistit vähitellen tuhoavat länsimaisen kulttuurin, koska homoille sun muille annetaan lisää oikeuksia ja tietenkin koska juutalaiset.

"If anyone rants about "Cultural Marxists taking over culture!", feel free to remind them that they're literally spouting Nazi propaganda updated for the modern era."

https://rationalwiki.org/wiki/Cultural_Marxism

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kertoisitko tästä suomalaisesta kulttuurimarxismista vähän lisää. Ketkä sitä edustavat, mihin sen valta perustuu, miten se aiheuttaa köyhyyttä, epätoivoa ja sekasortoa?

Käyttäjän AmosAhola kuva
Amos Ahola

Olen eri mieltä kanssanne, mutta puolustan kuolemaan asti oikeuttanne sanoa mielipiteenne.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

“Muodostavatko koti, uskonto ja isänmaa hyvän arvopohjan politiikalle?” Kyllä ne muodostavat.
.....

Mitäs jos on muslimi?

Käyttäjän nicosaramo kuva
N. A. Saramo

Muslimien isänmaa on muualla, heidän uskontonsa ei kuulu Suomeen ja heidän tulisi siirtää kotinsa oman kansansa pariin omaan maahansa. Siellä he voivat asua omassa kodissaan, elää oman uskontonsa mukaan ja palvella omaa isänmaataan.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Muslimien isänmaa on muualla, heidän uskontonsa ei kuulu Suomeen
...........

Kuinka niin ei kuulu?

Eikö Suomalainen saa kääntyä muslimiksi?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Meitsi on kuvitellut et kristittyjen isänmaa on taivaassa tai kristityt ovat pakolaisia, jotka Jeesuksen nimeen vedoten ja kirkkoon liittyen yrittävät huijata Perkeleenä toimivaa maahanmuuttoviraston työntekijää, osa heistä onnistuu: pääsevät nauttimaan ikuisesta sosiaalituesta viimeisen rajan tuolla puolen. :D

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #19

Nuo kuvitelmasi ovat kyllä sangen viihdyttäviä, niitä voisi meitsi tai kuka vaan lukea enemmänkin, ei muuta kuin kirjoitat vaan lisää. :D

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Samaa mieltä kanssasi paitsi tuohon marxismista en ota kantaa kun ei tiedä asiasta tarpeeksi. .. muuten hyvä kirjoitus! Tulet olemaan vielä hyvä poliitikko!

Ilkka Repo

Samuli! Paremmin ei voisi asioita ilmaista. OLet fiksu nuori mies, jolla on tulevaisuus edessä. Omaat oikeat isänmaalliset ja Raamattuun pohjutuvat elämänarvot. Kirjoituksessasi ei ole mitään, mistä en voisi olla kanssasi samaa mieltä. Kunhan Laura on ensin istunut presidenttinä 12 vuotta, soisin mielelläni näkevän sinut seuraavilla kausilla. Kaltaisiasi isänmaallisia miehiä ja naisia kaivataan pitämään Suomi Suomena ja mies miehenä sekä nainen naisena. YHteiskuntamme on rappeutunut suvakkien toimesta. Suomesta on tulossa friikkilandia ja maahan tunkeutuvien loiseläjien hyysääjä.

Käyttäjän artoollikainen kuva
Arto Ollikainen

Uskoakseni näin sitä valtaosa kansastamme näkeekin, joten olet aivan oikeilla jäljillä.

Komppaan Sinun ja SirpaA:n näkemyksiä tässä blogikirjoituksessa.

Voi kun päättäjät näkisivät tilanteen ja tulisivat sopivasti ulos mielipiteillään. Tämä näyttää vain olevan kovin arkaa niin kuin tuo maahanmuuttokeskustelukin.

Mediallakin olisi suuri rooli, mutta jos Tampereen tiedotusopin marxismi vielä elää ja voi hyvin, niin... ;)

Markus Jansson

Heippa!

Täällä puhuttiinkin ansiokkaasti asioista niiden oikeilla nimillä, eli KULTTUURIMARXISMISTA. Kulttuurimarxistit itse vihaavat, kun heidän agendansa ja aatteensa paljastetaan ja tekevät kaikkensa, jottei tuota sanaa edes sanottaisi. Siksi sitä sanaa pitää nimenomaan käyttää. Ei, älkää kutsuko heitä "uusvasemmistoksi" tms. ehei, käyttäkää aina termiä "kulttuurimarxisti", koska se kuvaa nimenomaan sitä, mistä tässä on kyse ja aiheuttaa suurta peppukipua näissä kulttuurimarxisteissa, joiden agenda siten paljastuu.

Joku linkkasikin tänne jo blogikirjoitukseni kulttuurimarxismista, eli tuon:
https://markusjansson.blogspot.fi/2015/05/kulttuur...

Tulin oikeastaan postaamaan tänne "vain" kertoakseni, että olen tehnyt tuon kirjoituksen jälkeen kattavan 8-osaisen livevideosarjan kulttuurimarxismista, joka antaa huomattavasti tietoa ko. aihepiiristä. Videot ovat katsottavissa mm. Youtubessa
https://www.youtube.com/playlist?list=PLi1VeeBZrVF...

Ja ladattavissa MEGA:sta (siltä varalta, että Youtube sensuroi ne pois, Youtube jäädytti tilini ja estää minua livelähettämästä enää sitä kautta, jokainen voi miettiä paria kertaa, miksi...):
https://mega.nz/#F!VApA2B5I!suIe9oSvpHkxUw_HZ4EdBw

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Suomi on muuttunut. Hyvä niin. Kovinkaan moni meistä ei haluaisi olla sellaisessa kommunistisessa Kekkoslaisessa valtakunnassa, jossa moni meistä on kasvanut.

Perussuomalaisessa Suomessa ei koeta vastuuta ihmisestä - toisesta ihmisestä. Perussuomalainen ajattelu lähtee siitä, että yksilö, joka kokee maahanmuuton olevan pelkästään vahingollista, on automaattisesti oikeassa, eikä muilla ole siihen sanomista.

Perussuomalaisuus on sellaista, ettei se kunnioita kukkahattutädin oikeutta puolustaa isänmaataan. Ainoastaan perussuomalainen junttimies saa kantaa leijonariipusta, koska perussuomalainen on aina automaattisesti oikeassa.

Kun perussuomalaisen politiikan perustan muodostaa "koti, uskonto ja isänmaa", ollaan pahasti sivuraiteella, koska politiikka ei saa koskaan olla uskonasia.

Muualla kuin perussuomalaisen päässä ei suomalainen yhteiskunta ja ihminen ole identiteettikatoinen. Tavallinen Nilsiän ihminen on ensisijaisesti nilsiäläinen, toisekseen savolainen ja sitten suomalainen.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Mitäs mieltä olet kommentissani 7 olevasta linkin kirjoituksesta? Kirjoitus kannattaa lukea kokonaan ja kertoa mielipide.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen

Samaa harhaluuloisuutta kuin Janssonilla tässä asiassa esiintyy vain Laura Huhtasaaren käsityksessä maailmankaikkeuden synnystä.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #25

Eiköhän kuitenkin kyse ole erimielisyydestä eikä suinkaan harhaluuloisuudesta. Kas kun meillä kaikilla on omanlainen mielipiteen tai käsityksen muodostuminen asioista.

Käyttäjän velitakanen kuva
Veli Takanen Vastaus kommenttiin #26

Perussuomalainen ajattelu lähtee siitä, että meillä kaikilla on omanlainen mielipiteen tai käsityksen muodostuminen asioista ja persu automaattisesti oikeassa, eikä muilla ole siihen sanomista.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #29
Käyttäjän jiihooantikainen kuva
Juho Antikainen

Kulttuuriseen muutokseen, mikä on ollut suhteellisen nopeatahtista, on johtanut länsimaissa ensisijassa peruskoulutuksen vakiintuminen, tieteen autonomian eteneminen ja tiedonvälityksen nopeutuminen - kulttuurimarxismin sijasta tulisi puhua ihan vain kulttuurievoluutiosta ja sen kiihtymisestä tiedekentällä vallitsevan "tiedelajien" välisen kilpailun kiihtymisen myötä.

Yhteisöarvoissa tämä tiedemaailmasta suodattunut kulttuurievoluution kiihtyminen näkyy selkeästi erityisesti nyt, kun kuka tahansa pääsee helposti tiedon lähteille ja myös tiedon tuottajaksi.

Tämäkin Samuli Voutilan kirjoitus voidaan helposti todistaa memeettiseksi virukseksi, jonka voi myös helposti taltuttaa lukemalla vastalääkkeeksi esimerkiksi sukupuolentutkimuksen perusteoksia (kaksi kertaa päivässä kuurin loppuun saakka)...

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

En kannata ehdottomasti mitään puoluetta - EU-vaaleissa äänestin RKP:tta, ja eduskuntavaaleissa vasemmistoa - mutta PS:lle on kyllä ominaista vielä suurempi narsismi, kuin muille puolueille. He ovat mielestään ainoita oikeita suomalaisia (True Finns) ja kun maltilliset puolueesta poistuvat, eikä kansa heitä äänestä, niin kaikki johtuu mediasta ja marxilaisesta salaliitosta.

Suosittelen perussuomalaisille todellista perehtymistä Marxin ajatuksiin. Hänen mukaansa historiaa ohjaa talous, eivät aatteet (historiallinen materialismi). Ei historiaa voi ohjata millään kulttuurimarxismilla, eikä sepitettyyn onnelliseen menneisyyteen enää päästä millään ilveellä.Heteronormatiivinen perherakenne särkyy - avioliittohan on alun perin lähinnä taloudellinen järjestely, ja niin historia menee eteenpäin, eivät sitä perussuomalaiset pysäytä.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Pekka, ei tuo kulttuurimarxismi ole suinkaan vain joidenkin perussuomalaisten näkökanta vaan kyllä samaa sanaa ja perusteluja sille ovat käyttäneet muutkin tahot. Lue kommenttini edellä jossa on linkki yhteen kirjoitukseen asiasta perusteluineen.

Toimituksen poiminnat