Samuli Voutila Rehellisesti isänmaallinen

Olemme kaikki perussuomalaisia

Perussuomalaiset valitsee uuden puheenjohtajan ja puoluejohdon Jyväskylässä 10-11.6. Puoluettamme 20-vuotta johtanut Timo Soini jää ansioituneesti ja saappaat jalassa pois puolueen johdosta. Hänen 20-vuotinen ura Suomen ja aatteen eteen on vertaansa vailla.

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana olen saanut paalupaikan katsoa puoluettamme aina yksittäisestä nuorestä jäsenestä eduskuntaryhmään ja puoluejohtoomme saakka. Olen havainnut isänmaata rakastavia ja aatettamme kunnioittavia ihmisiä. Erimieltä asiasta luonnollisesti välillä ollaan, mutta rakkaus isänmaata kohtaan yhdistää.

Olen silti huolissani. En siitä, että puolueemme olisi jotenkin nyt hajoamassa. Ei. Sellaiset puheet ovat roskaa ja luulen että kyseisillä argumenteilla halutaan vain lisätä epätietoisuutta puolueemme jäsenissä. Pelko on tunnetusti paras keino hallita. Ihmettelen myös suuresti, miksi kukaan haluaa tällaista pelkoa lietsoa. Toivottavasti nämä asiat puidaan puolueessa puoluekokouksen jälkeen.

Mistä olen huolissani? Olen huolissani siitä, että erilaisten ehdokkaiden kannattajat unohtavat sen, että olemme kaikki aateveljiä ja -siskoja keskenämme. Todelliset vastustajamme eivät ole puolueessa, vaan muissa puolueissa. Siksi vaadin kunnioitusta kaikille jäsenillemme -kannattivat he sitten ketä tahansa.

Puoluekokoukseen on nyt reilu viikko aikaa. Odotan sitä suurella innolla. Ensimmäistä kertaa puolueemme historiassa pääsemme aidosti äänestämään erilaisten vaihtoehtojen väliltä ja tuli ketkä tahansa puolueemme johtoon valituiksi, olemme jo voittaneet. Perussuomalainen aate astuu uuteen aikakauteen, josta on hyvä ammentaa Suomelle ja suomalaisille parempaa politiikkaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Sen sijaan ilmaisesta ruoasta ruikuttavat ja ostos­keskuksissa notkuvat irakilaisnuorukaiset panevat hänen ­veronmaksumoraalinsa koetukselle." - Tällainen puhe jakaa varmasti mielipiteet puoluekokouksessanne.

http://www.hs.fi/mielipide/art-2000005231545.html?...

Käyttäjän janimakela kuva
Jani Mäkelä

Mahdollisesti - täysin samaa mieltä ja samaa mieltä oleviin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

....ostos­keskuksissa notkuvat irakilaisnuorukaiset...

Onko rautatieasemien seinät jo saatu vahvistettua itseään tukeviksi?

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Politiikassa pahimmat viholliset tulevat aina omien joukosta.

Käyttäjän KaiSorto kuva
Kai Sorto

Hyvä puheenvuoro! Oli jo aikakin, että joku sanoo tämän ääneen.

Toimituksen poiminnat