Samuli Voutila Rehellisesti isänmaallinen

Laittomasti maassa olevat palautettava

Hallituksen tiukentunut maahanmuuttopolitiikka on alkanut puremaan Suomessa. Entistä useampi paremman elämän perässä tullut, ei ole päässyt käyttämään väärin turvapaikkaa. Tämän vuoksi myös sisäministeriö on arvioinut, että maahamme jää entistä enemmän laittomasti täällä olevia. Tämä luo uudenlaista turvallisuusuhkaa Suomelle ja se tulee ottaa vakavasti.

Suomeen saapui vuoden 2015 aikana yli 30000 “turvapaikanhakijaa”. Valtaosa näistä ihmisistä ei ollut oikeutettuja turvapaikkaan, ja heidän tulee poistua Suomessa. Valitettavasti jopa useat tuhannet ovat kadonneet maan alle ja emme tiedä näistä ihmisistä mitään. Siksi tarvitsemme lisää resursseja poliisille suorittaa ulkomaalaisvalvontaa ja palaustuskeskuksia, joissa laittomasti maassa olevia voidaan vartioida, kunnes heidät on palautettu Suomen rajojen ulkopuolelle.

Me Perussuomalaiset Nuoret olemme  kuntavaaliohjelmassa vaatineet: “Laittomasti maassa oleville ei pidä tarjota ylimääräisiä terveyspalveluita, vaan heidät tulee poistaa maasta mahdollisimman pian. Kuntien sekä vastaanottokeskusten työntekijät tulee myös velvoittaa ilmoittamaan viranomaisille, mikäli he kohtaavat laittomasti maassa olevan henkilön.” Nämä työkalut saa ottaa kaikissa Suomen kunnissa vaikka heti käyttöön.

Suomi on hyvä maa. Se on puolustamisen arvoinen maa. Länsimaisen sivistyksen yksi tukipilari on oikeusjärjestelmä ja lait. Näiden lakien mukaan myös laittomasti tänne tulleiden ja täällä olevien tulee noudattaa. Suomessa oleminen ei ole ihmisoikeus.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

"Siksi tarvitsemme lisää resursseja poliisille suorittaa ulkomaalaisvalvontaa."

Poliisi tarvitsee lisää resursseja ihan päivittäisen toiminnan pyörittämiseen.

Poliisihallitus on onnistunut ansiokkaasti pimittämään lähestyvän sisäistä turvallisuutta koskevan katastrofin, joka johtuu poliisin käytettävissä olevien resurssien jatkuvasta vähentämisestä.

Kohta on siteerattava Winston Churchilliä, joka sanoi, ettei hänellä ole tarjota muuta kuin: "verta, uurastusta, hikeä ja kyyneleitä."

Tätä sisäministeriö tarjoaa nyt poliisille.

Kohta eskaloituu myös Churchillin sanonta: "Harvoin niin monet ovat niin suuressa kiitollisuudenvelassa niin harvoille."

Poliisien määrää ei saada näillä puheilla pidettyä edes 7000 henkilön vahvuisena, ellei resurssiasiaan puututa dramaattisella tavalla.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Jes, perussuomalaiset nuoret ottaneet ddr:n esikuvakseen. Itä-Saksas eivät laittomat rellestäneet ja ilmianto oli kansalaisvelvollisuus.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

#2
Eipä noita luvattomasti maassa olevia tarvitse ilmiantaa, julkisesti itse mieltään osoittavat.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

#2

Ilmianto on myös suomalaisen kansalaisvelvollisuus... DDR n kunnialliset perinteet velvoittavat.

Video kannattaa katsoa oikein ajatuksella, ja myötähäpeää ei saa sitten tuntea.

https://www.youtube.com/watch?v=4cjbr7xFrnk

Jaakko Häkkinen

Erikoista argumentointia. Ihan niin kuin jokin toimenpide muuttuisi järjettömäksi vain siksi, että DDR, Neuvostoliitto tai jokin muu maa on joskus tehnyt jotain vastaavaa.

Soveltaako Jiri samaa metodia myös arvostellessaan muiden puolueiden näkemyksiä?

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

Niin, laittomasti maassaolevat palautettava. Onkohan tällä hetkellä palautus ollenkaan käynnissä, laittomasti maassa olevat ovat järjestäneet pysyvän "mielenosoituksen" Helsingin keskustassa ja virkavalta ei siihen puutu. Tällä tavalla luvattomasti maassa olevat pitävät pilkkanaan viranomaisia ja hallitusta.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Laittomasti maahantulevat palautetaan yhä YK/EU sopimusten mukaan.Ei suinkaan Ps tai hallituksen säännöillä.
Ja yhä edelleenkin paperittomat saa terveyspalvelut miten YK/EU on sovittu tänäkin päivänä.
Yhä edelleen ME olemmme EU-maa ollut jo 1.1-95 lähtien ja noudatamme EU sääntöjä.
Kekkosen lintukoto ajat meni jo silloin ,emmekä itse enää päätä oikeastaan mistään. Eikä etenkään yhden Ps puolueen päätöksillä.
7 muuta noudattaa EU/YK sopimuksia mitä valtio Suomi on sopinut.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#3
>.... laittomasti maassa olevat ovat järjestäneet pysyvän "mielenosoituksen" Helsingin keskustassa...

ooo

Eiks nyt kuitenkin vois olettaa, että poliisi on tutkinut paikallolijoiden paperit ja toiminut sen mukaan

Käyttäjän MiikaKautto kuva
Miika Kautto
Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Miten kuntavaaliohjelmaan sopii maahanmuuttajien maasta poistaminen? Eikös se kuulu eduskuntavaaleihin? Ei kunnat tietääkseeni poliisilaitoksia johda.

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Sopii vallan mainiosti, sehän kertoo arvoista, jota ehdokas kannattaa. Monia asioita kysellään jotka ei suoranaisesti kuulu kunnanvaltuustolle ja näitä on vaalikoneissakin. Minusta hyvä että äänestäjät tietävät mitä kannattaa.

Kunta myös päättää, annetaanko palveluita vai ei laittomasti maassaolijoille. minusta ei pidä antaa vaan poliisi ottaa säilöön ja pikainen palautus kotimaihin.

Toimituksen poiminnat