Samuli Voutila Rehellisesti isänmaallinen

Miehen työ

Timo Soini ilmoitti, ettei jatka Perussuomalaisten puheenjohtajana. Haluan kiittää Timoa huikeasta työstä Isänmaan eteen. Kukaan muu nykyisistä politiikoista ei ole tehnyt samanlaista uraa kuin hän. Olet tehnyt miehen työn.

Perussuomalaisuus aatteena ja kansanliikkeenä on uniikki. On etuoikeus ja kunnia olla osa sitä. Mikäli Timo ei olisi ollut ehdokkaana vuonna 2006 presidentinvaaleissa, en olisi löytänyt omaa poliittista kotiani. ”Missä EU, siellä ongelma” -slogan iski nuoreen opiskelijaan voimakkaasti.

Puolue ja aate jatkavat silti eteenpäin. Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana odotan innolla tulevaa puoluekokoustamme. Meillä on edessämme valinta uudesta puheenjohtajasta, ja toivonkin, että mahdollisimman moni puolueemme toimijoista hakisi kyseistä tehtävää. Avoin ja rehti kilpailu puolueen johtotehtävistä on aatteen ja puolueen etu. Linjaakin se kirkastaa ja vahvistaa.

En ole aina ollut Timon kanssa samaa mieltä. Ei terveessä kansanliikkeessä tulekaan olla. Tuli kuka tahansa puolueemme puheenjohtajaksi valittua kesällä, on hän varmasti paras valinta puolueellemme. Meillä Perussuomalaisissa jäsenistö valitsee puheenjohtajansa. Jokainen jäsen voi valintaan vaikuttaa. Kun jokainen voi siihen vaikuttaa, tulee myös jäsenistön tulosta kunnioittaa. Olemme joukkue, joka menestyy yhdessä. Tehdään siis yhdessä Jyväskylässä seuraavat 20 vuotta kantava menestystarina. Aatteellemme sekä ajatuksillemme on entistä enemmän tilausta. Täytetään se tilaus siis yhdessä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat