Samuli Voutila Rehellisesti isänmaallinen

Suomalainen ja ylpeä siitä

Perussuomalaiset Nuoret piti sääntömääräisen syyskokouksensa viime viikonloppuna Vantaalla. Sain kunnian tulla valituksi järjestömme puheenjohtajaksi ja otan nöyränä vastaan kyseisen tehtävän. Erityiskiitoksen haluan antaa Tiina Ahvalle sekä Miikka Satamalle, joiden kanssa oli ilo käydä rehti ja hyvähenkinen kilpailu puheenjohtajuudesta! Tiinan kanssa jatkamme hyvää yhteistyötä PS-Nuorten hallituksessa tulevana vuotena ja Miikan kanssa varmasti muuten.

Perussuomalaiset Nuoret on Suomen mahtavin poliittinen nuorisojärjestö. Media on meistä todella kiinnostunut ja alle vuorokausi valintani jälkeen olenkin antanut jo kymmenkunta haastattelua medialle. Haluan että puheenjohtajakaudellani konservatiivisten isänmaallisten nuorten ääni näkyy ja kuuluu. Tähän työhön olen valmis.

Elämme historiallisia aikoja. Kansallismieliset voimat läpi länsimaailman ovat nousussa. Ihmisten kaipuu vapautta ja itsemääräämisoikeutta kohtaan on käsin kosketeltavaa. Kävin syyskokouksessamme lukuisia keskusteluja eurooppalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja heillä kaikilla oli kotimaistaan sama viesti: Ylhäältä johdettu eurososialismin aikakausi on tullut päätökseensä.

Suomi on kuulemma globalisaation voittajia. Näin ainakin usein kuulee väitettävän. Uskallan olla asiasta erimieltä. Suomi on globalisaation häviäjiä. Pienen kansakunnan ääni hukkuu ylikansallisiin päätöselimiin. Saamme esimerkiksi jatkuvasti lainsäädäntöä Euroopan Unionin suunnalta, joka rajoittaa peruskansalaisen päätäntävaltaa omasta elämästään. Euroopan tasolla lakiesitykset tekevät komissaarit, joita ei ole kukaan päässyt virkoihinsa äänestämään. Tässä piilee juuri globalisaation epäonnistuminen. Se ei kykene ottamaan huomioon peruskansalaisen elämää, saati tarpeita paikallisesti.

Korostin kampanjani aikana kansallismielisyyttä sekä ylpeyttä olla suomalainen. Isänmaamme Suomi täyttää ensi vuonna 100-vuotta ja haluan, että Perussuomalaiset Nuoret ovat äänitorvi juuri näille asioille. Tulemme varmasti tekemään kannanottoja sekä erilaisia tempauksia näiden asioiden tiimoilta. Sillä jos suomalaiset eivät saa olla ylpeitä isänmaastaan Suomessa, niin missä sitten? Ollaan ylpeitä suomalaisuudestamme.

Olemme sen ansainneet. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Onnea! Hyvä valinta varmasti myös persunuorien kannalta.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onnittelut valinnastasi. "Elontaistoissa tuulispäissä, nuo aattehet suuret vain, voi ihmismieliä nostaa, sen oppia lasna mä sain, mut`aika ja alkava miehuus, ne mulle sen tiedon toi, et`aattehet liian suuret, myös maahan painaavoi"! (Eino Leino)
Aijotko nyt nuorisojärjestönpuheenjohtajana alkaa vaatimaan puoluetta noudattamaan puolueen voimassaolevia sääntöjä, vai olisiko syytä tehdä sääntömuutos vallanhajauttamisesta ?

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Perusnuorille tekee hyvää keskittyä asiallisuuteen ja rakentavuuteen, ja sitä ajatellen tämä oli heille ehdottomasti paras valinta, joten onnittelut täältäkin.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Onneksi olkoon! Seuraan PS-nuorten vaiheita ja kannanottoja mielenkiinnolla. Olkaa miehiä, naisia, tyttöjä ja poikia, mutta älkää unohtako muita ;).

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Onneksi olkoon Näin kuopiolaiselta toiselle! Toivottavasti jatkatte hyvää työtänne!

Toimituksen poiminnat